Wat kan ik lenen

Veel mensen zitten met de vraag wat kan ik lenen. Dit hangt af van allemaal elementen zoals je financiële situatie, welk huis je wil kopen, hoeveel je netto verdiend per maand, wat je woonlasten per maand zijn, wat het bedrag is aan openstaande leningen en nog meer factoren. Ook is het erg belangrijk om te kijken naar welke hypothecaire lening je wil afsluiten. Dit is nog al belangrijk als je wil lenen. Omdat veel mensen niet voor ogen hebben wat hun financiële situatie is en ze weten niet welke factoren er allemaal bij komen kijken, hebben wij hiervoor een tool om zo het online hypotheek berekenen mogelijk te maken. Deze tool rekent precies uit wat je kan lenen. Door een aantal elementen die verwerkt zijn in de tool en als jij deze correct invult, dan zal de tool het bedrag berekenen wat je kan lenen.

Hoeveel kan ik lenen -  hypotheek

Hoeveel je kan lenen voor een hypotheek hangt af van je financiële situatie en je maandelijks bruto inkomen. Heb je schulden? of ben je schuld vrij?
Ook dit is allemaal vrij eenvoudig uit te rekenen via onze tool. De tool die je kan gebruiken kost je 5 minuten om alles in te vullen en het zal exact het bedrag laten zien wat je kan lenen. Je kunt natuurlijk ook een tool van een andere site gebruiken, echter zijn niet alle websites onafhankelijk en werken ze veel samen met partijen.

Dit betekent dat je tijdens het gebruik van de tools reclame krijgt te zien, aanbiedingen en kunnen de tools ook gemanipuleerd zijn. Ik zie vaak de vraag voorbij komen hoeveel hypotheek kan ik krijgen met mijn salaris. Wanneer je meer salaris krijgt zal je automatisch ook meer kunnen lenen om een huis te kopen. De aanbieder zal dan minder beren op de weg zien en zal eerder uitkomen bij grotere en duurdere opties. Uiteindelijk maak jij de beslissing waar je gaat wonen en hoeveel je wil lenen. Maak daarom een handig stappenplan en overzicht van je financiën zodat je precies weet hoeveel je kan lenen, hoeveel maandlasten je hebt en hoeveel geld je over hebt.

Hypotheek met studieschuld

Het is allemaal erg spannend, je hebt net je studie afgerond en je wil opzoek naar een huisje. Echter weet je niet wat er allemaal bij komt kijken en weet je niet eens alle informatie omtrent het nemen van een hypotheek. Veel studenten weten niet of ze wel een hypotheek met studieschuld kunnen nemen.
Veel studenten weten niet eens dat ze een studieschuld hebben en wat het precies betekent. Dit is dan ook belangrijke informatie voor de student. Gelukkig hebben wij veel informatie voor de student en kom je op deze manier alles te weten. We gaan je zelfs helpen met het berekenen van je hypotheek met studieschuld.

man-showing-keys-from-new_23-2147694163Nu kan ik begrijpen dat je een aantal belangrijke vragen hebt zoals hoe zwaar het weegt als je een studieschuld hebt bij het aanvragen van een hypotheek. Zijn er gevolgen voor het bedrag dat je kan lenen? En kan ik überhaupt wel een hypotheek krijgen? De laatste jaren is de wetgeving nogal veranderd over het onderwerp een hypotheek met studieschuld. Maar geen paniek HypothekenGigant zetten voor jou de laatste feiten op een rij zodat ook jij kan lenen, ook als je een studieschuld hebt.

Natuurlijk kun je een huis kopen als je een studieschuld hebt bij DUO. Echter kun je wel minder lenen, vraag dus even hoeveel je kunt lenen. Als je een schuld hebt zal je deze af moeten betalen, het is dus handig dat je berekent hoeveel je over gaat houden aan netto inkomsten - de schuld die je moet betalen. Uiteindelijk kun je met dit bedrag via onze tool uitrekenen hoeveel jij kan lenen.

Is het handig om te gaan lenen terwijl je een studieschuld hebt? Nee, maar het is wel mogelijk! Je kunt ook nog even wachten tot je duo niks meer schuldig bent, als het goed is zal dit niet al te lang duren (moet je wel een baan hebben). Sommige afstudeerders liegen over het feit dat ze een studieschuld hebben, dit is absoluut af te raden. als je je huis met reschuld moet verkopen vervalt je recht op vergoeding als ze erachter komen dat je niet eerlijk bent geweest over je financiële situatie.

Maar hoe kan ik geld lenen?

Dit kan je doen bij bijvoorbeeld een bank, als je daar binnenkomt met de vraag hoe kan ik lenen dan zullen de werknemers je uiteraard helpen. Banken zijn goedkoop in het adviseren maar niet helemaal afhankelijk, ga dus eerst alle opties langs voordat je gaat lenen. Je kan bijvoorbeeld lenen als je een huis wil kopen. Je kunt berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen op één van onze pagina's met een handige tool. Lening aanvragen? Dit kan gemakkelijk door middel van een persoonlijkgesprek of tegenwoordig ook online.

TOP