Over ons

HypothekenGigant is ontstaan vanuit 2 personen die veel interesse hebben met alles, wat met hypotheken, geld lenen en het adviseren van de juiste informatie omtrent het afsluiten van een hypotheek. Door met Jip en Janneke taal uit te leggen wat diversen termen binnen de hypothekenbranche betekenen en inhouden maken wij ons wel degelijk uniek. Met deze voordelen kunt je gemakkelijk binnen no-time alles te weten komen wat er nodig zou zijn bij de voorbereiding van een hypotheek.

HypothekenGigant informatie over hypotheken

Ben jij op zoek naar informatie over het afsluiten, oversluiten of een tweede hypotheek? Met het eenvoudige platform van HypothekenGigant waar het voor jouw in "Jip en Janneke" taal uitgelegd zal worden hoe het in de hypotheken markt in zijn werk gaat. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel je kunt lenen of de maandlasten berekenen van je huidge kosten. Alle informatie zou je hier mogelijk over terug kunnen vinden op het platform van HypothekenGigant.

Geschiedenis van HypothekenGigant

logo-hypotheken-gigant-small

Juni 2018 hebben wij de lancering plaats laten vinden van ons informatief platform. De ontwikkeling van de "Hypotheken berekenen" pagina heeft zich voltooid en zo de eenvoud voor iedere bezoeker met 100% gegarandeerd.

 

TOP